Diskuse

Pěstounské rodiny dráždí politici!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Co mě zaráží je zdroj informací, které pan poslanec má. Čerpá je údajně z ÚP a jsou mu poskytnuty do nejmenšího detailu včetně toho kolik má pěstoun invalidní důchod, kolik platí nájem, čím topí, kolik pobírá podporu na bydlení, jestli bydlí v nájmu nebo je vlastníkem bytu, výdaje za plyn atd.Vše je vyčíslené s přesností na korunu. Nejde o náhodu ani modelový příklad. Kdyby šlo pouze o dávky pěstounské péče, nebylo by to nic proti ničemu, ty lze dohledat v tabulkách, nejsou tajné. Ostatní informace jsou soukromé. Navíc dochází k šíření těchto informací po sociální síti. To je dost alarmující.

0 0
možnosti
MZ

nešel mi vložit odkaz na článek pana poslance, tak zde je jeho "veledílo", na který reagujeme: http://www.novinky.cz/domaci/331291-politiky-drazdi-pestounstvi-muze-to-pry-byt-dobry-byznys.html

0 0
možnosti
JN

Zkuste navrhnout panu poslanci, že si to s ním na měsíc - dva prohodíte. Ať dělá pěstouna a vy politiku :) Troufám si tvrdit, že vy v té politice budete úspěšnější než pan poslanec, ale pan poslanec se s největší pravděpodobností nervově zhroutí. Nehledě na to, že se za tu dobu i zadluží.

0 0
možnosti
Foto

Naši páni poslanci se rádi zviditelňují, jakým způsobem je jim zřejmě jedno. A v našem Česku lidé rádi slyší na podobné řeči, velkou roli v tom hraje neodůvodněná závist. Máte naprostou pravdu, slzavé historky o opuštěných pejscích tady zabírají mnohem lépe. To se peněženka otevírá snadno. Ale děti? Je to smutné.

2 0
možnosti