Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky musíte chránit svoji „bio“rodinu (děti,babičky,dědečky apod.). Je to hrozné když k Vámpřijdou rodiče dítěte třeba v podnapilém stavu a křičí dooken – vrať nám naše dítě nebo jiné excesy . Nebo se takydítě může domluvit se svými rodiči za zády pěstounů. Prostědá echo rodičům kdy je byt prázdný a .....Schůzky s rodičiurčitě na neutrální půdě .:-)

1 0
možnosti
Foto

Naštěstí já nemám co skrývat. Doma je vždy vzorně naklizeno,navařeno, děti čisté, usměvavé ... S otevřenou náručí přijmeme do svého domu všechny příbuzné, uvaříme kávu, přidáme buchtu, poslechneme si co děláme špatně a na cestu jim dáme pár drobných ... Jen s tím " do naha" mělo mé okolí trošku problém ;-).

2 0
možnosti

nejde o to, jestli máme co skrývat, spíš o to, že biol. rodiče mají i info, které považuji za osobní a nic jim do toho není, naproti tomu my nemáme iformace skoro žádné. týká se to dlouhodobých pěstounů.... apropo, nemám vždy vzorně navařeno a naklizeno, dětičky taky vždy nejsou jako ze škatulky ;-), proč by měly, jsou doma a tepláky od písku a pusa od čokolády nikoho nezabila. Pár drobných nikomu na cestu nedávám a buchtu si bohužel musí bio rodič upéci vlastní, podporuju kontakt s otcem dítěte na akademické půdě ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS