Diskuse

Duhová rodina

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69a97n26a 45M76a89j56o61v67á

17. 9. 2014 18:33

Zdá se mi dost škoda, že jste tenhle článek, jehož hlavní myšlenka si zamyšlení zaslouží, dost nešťastně shodily tím až urážlivým odstavcem o Češích.

A tak to jde nějak celé zbytečně do háje. Škoda.

0 0
možnosti

Je normální aby žena nosila vousy  a ještě byla propagována v mediích? Takoví lidé by měli adoptovat děti???? Jak by dítě tomuto stvoření říkalo, táto nebo mámo????

0 2
možnosti

Jací "takoví" lidé? Tlustí, tencí, chlupatí, oškliví, vlasatí, holohlaví, s doktorátem či kopáči, zelení, modří, fialoví, věřící, bezvěrci, s tetováním, bez ruky, šilhaví....myslíte takoví??? ANO, TŘEBA TAKOVÍ. Chtěla jsem tím říct, že lidé s odlišnou orientací vždy byli a budou a to v daleko větším množství než dřív. Pokud byste někdy navštívil děcák nebo kojeňák, tak pochopíte, že vousy jsou to nejmenší, co těm dětem vadí.

1 1
možnosti
Foto

R^Souhlas s hlavní myšlenkou a to, že láskyplnou péči a výchovu dítěti neposkytne někdo lepší nebo horší jen proto, že má nějaké či onaké pohlaví...:-) A myslím, že k tomu ani samo dítě takhle nepřistupuje. V dětském kolektivu se přechodně může vyskytnout problém typu: tvuj fotr je buzna...Ale to čeká i dítě s např. otylou matkou, velmi starým otcem ( případně obráceně), nebo s jakkoli vymykajícím se rodičem z průměru...Záleží na každém dítěti, jak se s tím popere a jakej základ a podporu má z rodiny, a jak je sebevědomé, což ovšem nesouvisí jen homosexuálními rodiči. Víc  se  dítě možná stydí za otce alkoholika nebo matku prostitutku...těžko říct.

2 0
možnosti
Foto

Tak koukám, takové téma a nikdo nepřidává žádné chytré komenty...že by hřebíček na hlavičku??? ;-). Skvěle napsáno, ale to by se ti, kteří čtou, museli vážně zamyslet a to bolí ... Karma.

0 0
možnosti

Ve vašem článku není jediné slovo o adoptovaném dítěti. Je jen o právu dospělých

1 0
možnosti

Ano, máte pravdu. o reakci adoptovaných zde nic není. Je to prosté...dítě má práva, která jsou od počátku pošlapána tím, že má být vůbec adoptováno. Kýmkoli. Že se na něj vybodla (v lepším případě) vlastní máma a táta. Pokud najdu dostatek lidí, kteří vyrostli ve stejnopohlavní rodině (a že jich jistě není málo)

, rozhodně o tom článek napíšu.

0 0
možnosti

Krasne slunickove damy.Dle vas je nejhorsi radne pracujici,dane odvadejici a sve deti vychovavajici rodina.Rom po vyuceni-byvavalo.Dneska zacnou ucnak a do roka to vetsina zabali.Dal se vyjadrovat nebudu.

1 0
možnosti

Krásný den i vám, neporozuměla jsem vašemu příspěvku...nikde nepíšeme o tom, že by nejhorší byla vlastní rodina. Píšeme pouze o vlastní zkušenosti a snad si ani vy nemyslíte, že všechny ty děti v ústavech jsou výmysl? Jinak souhlasím: nejlepší  je vlastní rodina, potom adopce a nakonec pěst. péče.

0 0
možnosti